Magnanni - Muška ručno rađena obuća

MAGNANNI je porodična kompanija koja više od 50 godina proizvodi najkvalitetnije mušle cipele u gradiću Almansa u Španiji. Svaki aspekt posla, od proizvodnje do distribucije, nadgleda jedan član porodice. Rezultat ovako rigorozne kontrole je konstantnost, kako u dizajnu, tako i u kvalitetu.

Temelj MAGNANNI proizvodnje cipela leži u tradiciji i zanatskom umeću. MAGNANNI veruje u 3 suštinska principa: posvećenost ručnoj proizvodnji u vremenu visoke mehanizacije poslova, rigorozni proces odabira kože i materijala, i primena originalnog dizajna i ručne završne obrade.

MAGNANNI obilato koristi BOLOGNA konstrukciju pri izradi koja za rezultat ima cipelu kod koje je stopalo obmotano 360 stepeni kožom najvišeg kvaliteta, što svakom paru cipela obezbeđuje izuzetnu fleksibilnost i udobnost već od prvog nošenja. Zato se kaže da BOLOGNA konstrukcija stvara rukavicu za stopalo.

Stil MAGNANNI cipela je istovremeno i klasičan i savremen, ostajući veran svojoj bogatoj istoriji ali konstatno uvodeći inovativni dizajan i završnu obradu.

MAGNANNI je namenjen gospodi koja su otvorena za nova iskustva, radoznala, kulturna, i dinamična, i čiji je stil oblačenja produžetak i izraz ličnog stila i ukusa.

Share This