Tricker’s – legendarne engleske country čizme

Nema pronađenih rezultata

Stranica koju ste tražili nije pronađena. Pokušajte da suzite pretragu, ili koristite navigaciju iznad kako biste pronašli objavu.

Trickers logo

Tricker’s je najstariji proizvođač obuće u Northemptonu, osnovan davne 1829. godine od strane Džozefa Trikera. Reputacija izuzetnog kvaliteta izrade postavila je Tricker’s u sam vrh proizvođača od izbora za teške “country” čizme i cipele namenjene veleposednicima i aristokratiji.

Nova Tricker’s  fabrika na adresi 56-60 St Michael’s Rd, Northampton, otvorila je svoja vrata 1904. godine. Ista fabrika je i dan danas baza za celokupnu proizvodnju Tricker’s-a. Dok su se tradicionalni proizvodni procesi menjali tokom vremena, posvećenost Tricker’s-a izuzetnom kvalitetu izrade je ostao isti, a Tricker’s-ovi majstori i dalje vladaju tradicionalnim specijalnim metodama izrade koje drugi proizvođači šivene obuće nemaju na raspolaganju.

Iako je originalna Tricker’s ”country” čizma pretrpela ubrzani razvoj u ranim godinama, ona je brzo preuzela svoju klasičnu formu sa kojom smo svi danas upoznati, a gospoda širom Engleske i Velike Britanije se i dalje kunu u udobnost, dugotrajnost i praktičnost vodootpornih Tricker’s čizama.

Kasne 60-te su sa sobom donela i nove metode štavljenja kože što je rezultiralo jačim i trajnijim kožama, a napredak u proizvodnim procesima je doneo pobolјšanja na polju pouzdanosti i udobnosti, što je omogućilo Tricker’s-u da kvalitet izrade podigne na još viši nivo.

Tricker’s cipele i čizme su napravljene da traju. Uz odgovarajuću pažnju i negu, Vaš par Tricker’s čizama će trajati ceo život, sve zahvaljujući neverovatnoj posvećenosti vrhunskih zanatlija u Northampton-u, tradicionalnom domu engleskih cipela. Svaki par Tricker’s čizama ili cipela je rezultat 260 pojedinačnih procesa koje izvode majstori svog zanata sa višedecenijskim iskustvom.
Tricker’s je danas živa legenda među luksuznim brendovima obuće. Individualnost, momentalna prepoznatljivost i besprekoran karakter su obeležja ovog legendardnog brenda.

Share This